Εύβοια Φωτιά : Φωτιά στην Εύβοια: Κρανίου τόπος το δάσος Natura! (photos ... / Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο.

Εύβοια Φωτιά : Φωτιά στην Εύβοια: Κρανίου τόπος το δάσος Natura! (photos ... / Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο.. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη: Επίσης στην περιοχή υπάρχουν ισχυροί άνεμοι.

Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς. Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες.

Εύβοια: Μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Πλατάνια
Εύβοια: Μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Πλατάνια from tinealarissa.gr
Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια. Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου.

Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια.

Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018). Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια. Επίσης στην περιοχή υπάρχουν ισχυροί άνεμοι. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια.

Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και.

Φωτιά στην Εύβοια: Τρεις ύποπτοι στο στόχαστρο των αρχών ...
Φωτιά στην Εύβοια: Τρεις ύποπτοι στο στόχαστρο των αρχών ... from newpost.gr
Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους. Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες. Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά στους ραπταίους του δήμου καρύστου στην εύβοια. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου.

Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema.

Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια. Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά στους ραπταίους του δήμου καρύστου στην εύβοια. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη: Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια απειλεί σπίτια. Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία.

Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς. Η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια. Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια.

Φωτιά Εύβοια: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες - Πολλαπλά ...
Φωτιά Εύβοια: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες - Πολλαπλά ... from cdn.pagenews.gr
Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο. Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια. Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 14 πυροσβέστες με 6. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς.

Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας.

Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018). Φωτιά σε δάσος στην εύβοια. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη!

Posting Komentar

0 Komentar